dinsdag 12 november 2013

Pecorino vervolg

De pecorino die ik in de kast bewaarde is nog steeds goed!
Jippie, dan kan ik het in het vervolg gewoon bewaren en blijft mijn vriezer wat leger.

4 opmerkingen:

  1. Leuke site Theresia
    Ik blijf je volgen....heb van de kinderen voor de kerst een droger gehad en ben een beetje aan het rond kijken voor leuke/leerzame dingen op het gebied van drogen
    Heb een vraagje over de doperwerten verwerk je dat zo bv door een saus voor bv pasta of week je ze eerst een aantal uren voor je ze gaat gebruiken

    Bedankt!
    Nanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Nanda,
    Dank je voor je reactie. Die doperwten gebruik ik vaak in de soep en dan hoef je ze niet te weken. Als ik ze al in andere gerechten gebruik week ik ze wel een half uur tot een uur in warm water.
    Het ligt een beetje aan de soort. Ik probeer altijd maar wat.
    Succes, Trees

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Awesome work.Just wanted to drop a comment and say I am new to your blog and really like what I am reading.Thanks for the share

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.

    BeantwoordenVerwijderen